Tag Archives: zënë

Al Pazar – Anenë e ka zënë belaja – 14 Prill 2018 – Show Humor – Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin Discover A Lot More